pischas.se

Att träna är bra för hälsan överlag men du kan även träna för att nå ett specifikt mål. Om du vill få en snyggare och mer tonad kropp ska du träna framförallt styrketräning. För att få en ännu mer tonad midja kan du använda dig av en Waist trainer som är en träningskorsett. Med den kan du få både långsiktiga och omedelbara resultat. Den hjälper dig att få den midjan du vill ha, den ger dig även en bättre hållning. Tillsammans med träning och kost har du det bästa förutsättningarna för att lyckas få den kroppen du önskar.

Lyft tungt när du styrketränar

Egentligen är det relativt enkelt att bli vältränad rent teoretiskt. Det är desto svårare att genomföra det. Att få en vältränad kropp kräver disciplin och tålamod. Det räcker inte med att skaffa ett gymkort och sedan träna någon gång i veckan. Det gäller att ha viljan att inte ge upp och tålamod när resultaten inte visar sig direkt. Om du vill bygga muskler ska du lyfta tungt. Se till att du har rätt teknik när du styrketränar för att minska risken för skador. Att hela tiden öka vikten är nyckeln för att få en bra muskeltillväxt. Att träna med samma vikt hela tiden kommer inte att ge dig några nämnvärda resultat. De kommer främst underhålla dina muskler. Att med jämna mellanrum variera din träning kan vara en bra idé. Testa på en annan variant av styrketräning exempelvis crossfit. Att även träna kondition är viktigt för att få en vältränad kropp. Hitta något som du tycker om kanske promenader eller löpning utomhus kan vara något. Det får igång fettförbränningen.

Maten är en viktig byggsten

Det är viktigt att du lägger in vila så att kroppen kan återhämta sig. Att sova tillräckligt är också viktigt för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig träningen. Stress är något som kan förstöra resultaten så att försöka att hålla stressen på en lagom nivå är att rekommendera. Något annat som är viktigt när det kommer till träning och resultat är maten. Att äta hälsosam mat som innehåller mycket näring är viktigt. Se till att få i dig tillräckligt med protein eftersom det är gynnsamt för muskeltillväxten. När du ska få en vältränad kropp är det viktigt att du planerar din träning ordentligt.