pischas.se

Arbetsgivare inom hälso- och sjukvård ropar ständigt efter kvalificerad personal. Samtidigt är också bristen på lämpliga och lättillgängliga talanger hög. Lösningen är att uppgradera dina rekryteringsstrategier för att maximera dina möjligheter. En av de främsta rekryteringsstrategierna är att använda ett bemanningsföretag som Bravura för att hitta rätt kompetens efter behov. Bravura är nämligen experter på att rekrytera talanger med flera års erfarenhet. Du kan känna dig trygg med att ta hjälp av detta bemanningsföretag för att tillsätta personal på allt från nyckelpositioner till kortare uppdrag.

Det som får Bravura att sticka ut bland alla bemanningsföretag är genuina engagemanget för att leverera bästa resultat. Brinnande engagemang i kombination med djup förståelse arbetsgivares behov gör deras erbjudande unikt. Dessutom är Bravura ett auktoriserat och ISO-certifierat företag inom såväl bemanning som rekrytering.

 

5 skäl till att överväga Bravura

Det finns många skäl till att klicka in på Bravura.se och bli kund! Här presenteras fem skäl till att rekrytera kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal genom Bravura:

  • Sparar tid och pengar – Som arbetsgivare känner du väl till vikten av fördela tiden rätt och jobba så effektivt som möjligt. Tid är pengar. Med Bravura sparar du massor av tid på att slippa granska [CV:n: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/emilia-15-gor-sitt-forsta-cv-man-kanner-sig-mer-mogen], meritförteckningar och utföra bakgrundskontroller.
  • Tillsätter lediga tjänster snabbt – Bemanningsföretag skiner när det kommer till akuta behov av att tillsätta lediga tjänster. Ett framgångsrikt bemanningsföretag som Bravura ser till att tillsätta tjänster snabbt med kvalificerade kandidater.
  • Anpassar sig efter förändrade behov – Dagens digitaliserade och snabbföränderliga samhälle gör att behoven ändras snabbt. Inom hälso- och sjukvård finns det ett stort behov av kvalificerade kandidater som kan tillsättas snabbt under förändrade förhållanden. Att vara kund hos Bravura säkerställer att kandidater som lämnar en tjänst alltid kan ersättas snabbt och enkelt.
  • Har ett brett nätverk – Även om du har ett brett nätverk kan det troligen inte mäta sig med ett bemanningsföretag. Bemanningsföretag har ett enormt brett nätverk av kvalificerade kandidater och kontakter på marknaden.
  • Ökar chansen att anställa rätt kandidater – Fördelen med ett bemanningsföretag är att det minskar dina risker när du anställer ny personal. Du får chansen att ”prova” en kandidat och bedöma prestationen innan du bestämmer dig för att anställa. Detta minskar dina anställningskostnader och ökar chansen för att du behåller anställda kandidater.